Stressigt

2012-04-29 @ 13:02:35
Igår drabbades jag av biverkningar från sprutan. Så jag låg mest i soffan hela kvällen. På dagen bakade jag misslyckade vaniljbullar och sydde lite kläder. Idag är jag pigg igen, så jag ska alldeles strax in till stan för att handla det sista till imorgon och sedan ska jag städa här hemma och fixa ute på altan och ta fram grillen!
Hinner inte skriva mer. Skriver mer ikväll. Puss!

blir galen, vill ha pengar!

2012-04-27 @ 17:46:07
chicy.se
hm.se
hm.se


chicy.se


chicy.se


chicy.se



17:29 - Andra sprutan, check!

2012-04-27 @ 17:29:18
Kom precis innanför dörren efter att ha varit en sväng till stora staden. Tog andra sprutan mot livmoderhalscancer och sedan köpte lite saker som fattades för att kunna baka vaniljbullar. Jag har inte bestämt mig om jag ska baka idag eller imorgon. Jag ska också upp till idrottsplanen och kolla på brorsan som har seriepremiär ikväll! Heja, heja!
Annars blir det familjemys ikväll framför lets dance och en middag som ska bestå av LAX! Åh, min favorit.
Imorgon blir det tidigt in till gymmet och på kvällen ska jag umgås med fina Elin.

so I set the world on fire

2012-04-27 @ 12:24:24
Nästan precis kommit in efter en springtur. Idag gick det dåligt, så inte mycket att säga.
Skönt att vara ledig idag iallafall, så snart ska jag försöka göra en braklunch och sedan fortsätta skriva lite på mitt engelska tal. Klockan 13.50 eller 15.05 tar jag mig in till staden för att antingen gymma och sedan ta spruta, eller så ska jag skita i att gymma och bara ta spruta.


Nu sitter jag här och eftersvettas, så kanske ska ta och lugna ner mig lite och sedan hoppa in i duschen innan jag börjar med lunchen. Jag ska också försöka hinna baka något! Blev sugen när LL sa att hon bakade vaniljbullar, fuuu.
Saknar London och mitt blonda hår! Sjukt att det snart är två år sedan vi var i london!

love is gone

2012-04-26 @ 17:45:47
Och nu har jag helg! Skönt med studiedag imorgon och sedan långhelg till tisdag.
Imorgon ska jag försöka gå upp ganska skapligt för att sticka ut och springa, sedan kanske försöka skriva lite på mitt engelska tal innan jag åker in till stan för att ta andra sprutan mot livmoderhalscancer. 
På lördagen ska jag träffa Elin, annars har inga planer. Kanske åka in och gymma på förmiddagen med bror.
Nu håller jag på med maten och ikväll blir det att kolla tv.

where have you been

2012-04-23 @ 18:19:58
Idag är det exakt två veckor kvar till jag fyller 18år! Ganska sjukt!

Dagen har varit kort och bra, men ändå väldigt seg. Slutade halv två, istället för fyra så denna måndag var ändå helt okej för att vara en måndag. En redovisning avklarad och nu är det bara det där svenska provet som ligger i backtankarna. Det försvinner imorgon och då är det väl ganska lugnt. Valborgs planerna börjar bli klara och det ser ut som en lugn, men samtidigt väldigt bra valborg. Grillning med några flickor hemma hos mig. Håller tummarna för fint väder, så man kan sitta ute!

Nu ska jag plugga svenska som aldrig förr. Byeeee.


sååååååååååååååhäääääääär grym låt!

heiress of valentina

2012-04-21 @ 11:52:09
Kvällen igår var som gamla tider. Åh, vad jag saknar allt som var förr. Jag och Emma satt framför Lets dance och pratade. Hon är bra hon! Hon lämnade byn strax efter elva. Idag är jag kanske inte på lika bra humör som igår, min dag kommer gå till skolarbeten. Iallafall fram till 2, då jag ska lämna allt och umgås med Matilda resten utav denna lördag. Nu ska jag lämna datan och plugga med älskade musiken i öronen. Musik, det bästa som finns.


Galen tjej 00:30

2012-04-21 @ 00:31:44
Klockan är 00:30 och jag är på danshumör! Kommer nog aldrig kunna sova. 
Åh, allt känns så jävla bra just nu!

17 dagar till min 18 års dag!!!

2012-04-20 @ 18:26:13
Inte alls mycket att skriva idag. Efter att ha legat hemma sjuk i två dagar, drog jag mig upp ur sängen imorse för att dra mig till skolan. Skoldagen bjöd på bokdiskussion på engelska lektionen, gick bättre än vad jag förväntat mig. Skönt att ha det gjort iallafall, verkligen! Sen var det svenska lektion, som spårade ur och även spårvagnen. Nej, men nästan. Problem med spårvagnarna så vi missade tåget hem. Blev att ta en fika och sedan ta nästa tåg. Gick det med. Vart hemma nu i drygt två timmar och snart ska jag käka och invänta besök av Emma. 
Vi ska umgås framför lets dance, en riktigt trevlig fredag om jag får säga det själv.
Annars kommer jag spendera denna helg med plugg, plugg och åter plugg. Snart sommarlov!
Ska slappa framför tvn en stund innan maten står på bordet. Ha en bra kväll!

Sick

2012-04-19 @ 08:16:27
Jag har precis kommit upp ur sängen. I tisdags började jag må dåligt i skolan. Jag gick runt och frös nästan hela tiden och mådde helt enkelt inte bra. På kvällen blev allt sämre och jag tror det var då febern kom. 
Igår morse var jag helt inställd på att jag skulle till skolan, jag har inte råd att missa massor men kroppen sa helt enkelt ifrån så jag blev hemma. Under dagen blev det väl inte bättre heller, min hals och mina öron dödade mig och framåt kvällen fick jag feber igen. Idag blir jag hemma också, men idag känns det lite bättre iallafall. Så idag ska jag vila som aldrig förr, för imorgon måste jag till skolan. Iallafall på förmiddagen. 

Nu ska jag fortsätta titta på Rix MorronZoon innan jag slår på en film.

Usch för söndag

2012-04-15 @ 19:42:42
Godkväll, eller nått. Ligger förtillfället i soffan här uppe och är helt död efter en springtur. Det gick så dåligt och jag hade så ont överallt att jag ville lägga mig ner och gråta typ. Men jag överlevde och nu är jag helt slut. 
Resten utav kvällen ska jag ligga i soffan och kanske sova tidigt. Söndagsångesten är här och jag vill inte ens tänka på allt jag behöver göra i veckan. Men en uppsats är avklarad iallafall, sen har vi ju annat också men det tar vi imorgon. 
Iallafall, igår var en av de bättre kvällarna! Jag hade så sjukt kul på Elins 18 års fest och har nog aldrig dansat så mycket på en fest. Hel grym kväll och hur lyckad som helst. Idag är hennes stora dag så jag sänder ett STORT GRATTIS till dig, min vän! Hoppas du har haft en bra födelsedag.
Imorgon är det somsagt tillbaka till skolan efter 4 veckor som vi har varit ifrån den. Ska väl bli skönt, men också väldigt jobbigt. Men snart är det valborg och då blir det långhelg. Efter skolan ska jag träffa Siri över en fika och prata om lite framtida planer, hihi. Hemlighetsfull jag känner mig. Sen ska jag även hinna med att träna innan jag tar bussen hem för att plugga.
Puss.

fredag 13 april

2012-04-13 @ 19:49:02
Det har nog aldrig varit så skönt att duscha som det var idag. Först vara i Norrköping och vara på okända marker för mig och Linda i spöregn och sedan komma hem och ge sig ut på en för lång springrunda i spöregn. Sedan komma in och hoppa in i en varm dusch var det bästa som fanns just då. Jag skulle ha kunnat stanna där hela kvällen om jag ville. Men andra saker lockade, som datorn. 
Somsagt var jag och Linda i Norrköping idag för att leta masker till 18 års festen imorgon och även skor till mig. 
Jag kom hem med en mask och ett par FÖR höga skor som jag ska försöka ha imorgon utan att döda mig själv. 
Mammas reaktion när jag visade dom var nog den bästa. Hon var både arg och skrattade och kläckte ur sig att hon aldrig har sett så höga skor och att jag kommer vara längre än alla andra på festen. Min mamma är snäll hon.
Jag ska iallafall ta med mig mina bekväma converse för att kunna dansa under kvällen!
Nu ska jag alldeles strax se Lets dance och sedan ska jag se världens bästa serie, OC.

Jag kan ju säga att jag och linda märkte verkligen att den var fredagen den 13 idag!





Barcelona 2012

2012-04-11 @ 23:38:19































Hemma bäst!!

2012-04-11 @ 23:07:14
Och så var man hemma igen då. Jag har spenderat de 4 senaste dagarna med familjen i Barcelona.
Vi har hunnit med shopping, se lite sevärdheter och en fotbollsmatch med FC Barcelona. En riktigt härlig upplevelse kan jag ju säga. Var nog länge sedan jag var så glad att se på fotboll. Åh, det var så kul.
Alla i familjen är iallafall helt överens om att vi ska åka tillbaka! Alla tyckte det var för få dagar, det fanns så mycket att se! Jag fick se två parker jag ville se, så sjukt hur fint det kan vara i andra länder. Visst är det fint i Sverige också, men ja ni fattar.
Jag tänkte fixa några bilder som jag kan visa. Så wait for it! ;)


15:01

2012-04-07 @ 15:08:39
Jag ligger förtillfället i min säng och lyssnar på Kyss mig. Skön låt.
Jag var somsagt ute och sprang förut, har nog aldrig varit så skönt som det var idag. Jag sprang 6 km och imorgon innan vi åker springer jag nog samma runda. Imorgon sticker jag och familjen iväg på en liten resa till Barcelona. Min tidiga 18 års present. Det ska bli riktigt skönt att komma härifrån med familjen och njuta av solen i några dagar. Vi ska kolla runt och shoppa en hel del. Ser fram emot det.
Men innan jag drar från Sverige ska jag spendera kvällen hemma hos Elin tillsammans med henne och Linda.
Det blir tacomys. Ska bli jättemysigt, sålänge sedan jag träffade Elin och även Linda. Saknar dom massor!

Nu ska jag läsa lite och sedan tar jag bussen in.




lördag, lördag, lördag....

2012-04-07 @ 10:15:04
Godmorgon! Idag skiner iallafall solen, men snön är inte borta. Depp.
Igår var en rätt bra dag ändå. Jag och matilda sprang och sedan tonade jag mammas hår. Framåt halv tre fick jag och matilda skjuts in till bion. Jag, hon, emma och petra gick på Titanic 3D. Åh, fina film. Har nog aldrig gråtit så mycket på bio och framför allt aldrig gråtit så mycket till eftertexten. När jag kom hem kollade jag lets dance med mamma och sedan sista avsnittet av one tree hill. Sorligt ju...
Alldeles strax ska jag ge mig ut och springa i snön. Ska bli skönt. Lite oklara planer till kvällen, antingen åker jag in till stan om jag får skjuts och skit. Annars blir det påskfirande hos farmor och farfar.

Nej , nu ska jag ge mig ut. Puss.

Långfredagen den 6 april

2012-04-06 @ 10:32:57
Det känns som lördag, men det är skönt att det bara är fredag idag. Men usch, vilket väder det är ute.
Typiskt april-väder. Men inte ska vi sitta inne och deppa. Jag och matilda ska alldeles strax ut på en kort springrunda. Just nu känns det inte så lockande, men det blir nog bra så fort vi kommer ut.
Efter det ska jag plugga en stund och i eftermiddag blir det Titanic på bio med henne och Petra. Länge sedan jag var på bio. Ikväll blir det lets dance med mamma och pappa tror jag.

Nu ska jag byta om och sticka iväg och möta matilda. Ha en bra långfredag.

Torsdag 20:18

2012-04-05 @ 20:18:57
Jag har varit väldigt dålig på att uppdatera. Men nu är det påsklov, så det kanske blir bättre.
Idag var det sista dagen på praktiken och vi stängde redan vid 1. Jag har haft tre väldigt bra veckor på Djurdoktorn och jag har nog aldrig sett så mycket på tre veckor. Snacka om att jag har lärt mig saker. Det har varit skitkul! Efter dessa veckor känner jag mig mer säker på att jag har valt rätt utbildning iallafall.
Får se vart jag hamnar efter gymnasiet, praktiken har visat mig nya vägar iallafall.
När jag kom till Norrköping hämtade pappa mig och vi hämtade sakerna på elevhemmet och sedan lunchade vi i Ingelsta. När jag kom hem åkte jag in till friskis och gymmade med brorsan i en timme. Imorgon ska jag och matilda ge oss på att springa 1 mil. Vi får se om vi överlever!

Ikväll ska jag kolla på film och lite OC avsnitt. Känns som en skön torsdagskväll.
Nu blir det tacopaj

RSS 2.0