GRATTIS BÄSTAVÄN

2012-11-20 @ 18:07:18
Jag måste bara få skriva igen, hehe. Jag måste få gratulera min bästavän som har blivit med körkort. Så förbaskat glad för hennes skull, så som hon har kämpat. Ni ska bara veta. Hon är bäst och nu har snart alla i vår lilla tjejskara körkort. Efter maten kommer hon och hämtar mig, så ska vi åka på roadtrip med lisa och fia. 
Bäst är vad hon är. Åh kunde inte varit gladare för någon annan person just nu! 
 
Du förtjänar verkligen detta STORA kort, babe.
 
 
världens finaste vän

soldier

2012-11-20 @ 16:30:11
jag ville bara kicka in och säga att jag lever! jag pluggar, tränar och försöker umgås med vänner. just nu är jag inne i en vecka som består av prov och redovisningar så jag har inte mycket fritid över. jag återkommer när denna vecka är över och när allting kommer bli somvanligt igen. saknar min linda, men som tur är så kommer hon hem under lördag natt. om det blir som planerat ska jag få träffa henne på söndag. hon är bäst. 
sen kommer alla vara samlade i skolan igen och då blir allt som vanligt och vi kan börja tagga inför studenten tillsammans. 

världens finaste vänner

2012-11-10 @ 16:50:47
Hallå ni! 
Denna vecka har varit rätt jobbig, men samtidigt skön. Jag har haft en dålig vecka. Allt har strulat. Bankkortet spärrades (?) och jag blev fast i Norrköping en timme extra. Tågen strulade när jag slutade klockan 9 och hade haft en 40 minuters lång lektion. Så istället för att vara hemma vid elva, kom jag hem halv två. 4 timmar efter jag hade slutat. Jag bara älskar pendlarlivet! På fredagen slutade jag tjugo i tolv och tack gode gud att tågen inte strulade den dagen iallafall. Jag mötte upp Wendela när jag kom till stan. Vi åkte och handlade mat och allt till kvällens tjejmiddag. Klockan halv 3 var vi hemma hos mig och då förberedde vi köttet, potatisen och efterrätten. 
Alla vi tjejer var samlade klockan halv åtta vid matbordet och där satt vi och pratade till halv tolv ungefär. Sedan spelade vi Rita och gissa fram till halv 3/3 på natten. En förbaskat bra kväll/natt/morgon med världens finaste vänner (även fast vi saknade en del av våra tjejer..) Ikväll är planerarna fortfarande oklara. Jag, Emma och Lisa har planer att dra ut ikväll. Men inget är riktigt bestämt ännu, men vi får se vad kvällen kommer att erbjuda. 
Antingen utekväll eller Så mycket bättre-mys med mig själv. 
 
Nu ska jag lyssna på musik och sen laga paj med brorsan. 

måndaaaag - leeeddig!

2012-11-05 @ 12:02:26
Nu blev det ett upphåll igen, det är nog fel på mig. Jag kan inte uppdatera regelbundet, det kommer alltid något ivägen. Får väl berätta lite vad som har hänt sedan sist!
 
Fredag: Jag dammade, dammsög, plockade undan, skurade golvet och gjorde snyggt i HELA huset. Sedan tog jag bilen in till stan tillsammans med matilda för att köpa lite små saker till kvällen. När jag kom hem började jag fixa mig själv och klockan 4 kom Matilda och så fick jag sminka henne lite smått. Klockan halv 6 ramlade Elin in och sedan Lisa och Malte! Siri kom och hämtade oss och vi drog in till stan och Safiren. Vi dansade, pratade, sjöng och hade en väldigt bra kväl/natt. Jag somnade i Siris soffa vid 4, efter en god kebabrulle.
 
Lördag: Jag och Elin tog bussen hem vid halv 11 och under hela lördagen låg jag i soffan och tittade på Degrassi. Jag får tacka MTV som visade Degrassi från 1 fram till halv 6 på kvällen. Annars hade jag inte klarat mig. 
Jag och mamma lagade mat och tittade på så mycket bättre på kvällen och sedan sov jag tidigt. 
 
Söndag: Jag vaknade, jag var uttråkad, jag fick med mamma till Vingåker och jag köpte mig en väska och en dataväska. Vi åt på Joan's och när jag kom hem intervjuade jag Matilda. Sedan gick jag och mamma en promenad på 8 km och efter det åkte jag in och gymmade, skönt. Resten av kvällen låg jag i soffan och kollade på The hills.
 
Och idag har jag varit inne och gymmat nu på morgonen och nu ska jag plugga hela dagen, wiho! 
 

Torsdag - Norrköping

2012-11-01 @ 09:29:49
Jag sitter just nu i brorsans rum och lyssnar på musik. Jag ska alldeles strax ta bilen in till tåget och sedan åker jag mot Norrköping för att göra lite skolarbete med Sofie. När jag kommer till stan drar jag till gymmet och sedan får vi se om jag fortfarande skulle luncha/fika med Linda, det visar sig. Annars kommer morgondagen bli en förjävla grym kväll/natt! Ska på safiren med 217 andra katrineholmsbor. Innan blir det dricka gott med mina fina flickor och sedan blir det dansa till Lunde Bros. Härligt!! 
 
Nu måste jag hoppa in i bilen. Puss.

RSS 2.0