Åh, fina dagar.

2012-02-25 @ 11:49:53
Godmorgon, eller jag har varit vaken sen halv tio. Igår hade jag en väldigt fin kväll.
Jag träffade Emma runt kvart i sex och vi vandrade hem till henne, men vi vandrade lika snabbt vidare till Rhodos. Jag blev bjuden på resturang av den där fina tösen. Så gulligt av henne! Vi satt och pratade om allt möjligt och sedan avslutade vi kvällen i hennes soffa framför Heart breakhotel. Den filmen har vi sett så många gånger tillsammans, men vi skrattar lika mycket varje gång! Det var så skönt att vara med henne och jag känner att det är dags för oss att träffas oftare för jag saknar att umgås med henne.

Idag är det lördag och jag börjar känna ångesten att skolan börjar på måndag. Jag har väl inte pluggat så mycket som jag borde ha gjort, men jag får slita imorgon. Jag slet lite nu imorse med mitt CV och gjorde klart inlämningsuppgiften i matte. Jag hade inte alls mycket kvar. Jag ska ta vara på den sista dagen av frihet, så ikväll åker jag och Matilda in och umgås med Linda framför melodifestivalen tillsammans med mat och godsaker.
Låter som en väldigt fin kväll. Umgås med mina två närmaste/bästavänner :')




äntligen lite vårkänslor, 14:44

2012-02-24 @ 14:44:37
Precis kommit in från att ha sprungit en kort runda ute i solen. Det var glashalt, så det var ganska svårt att springa. Men skönt att få frisk luft och jag träffade även mormor som var ute och gick, ett plus!
På morgonen hann jag med att plugga och städa hela huset. Så ikväll ska jag in till stan och träffa Emma.
Ska bli jättekul, det är ju inte varje dag vi träffas! Vi får se vad vi hittar på.

Jag uppdaterar mer sen kanske. Puss. Nu ska jag hoppa in i duschen.

times goes by, 22:26

2012-02-23 @ 22:34:38

Åh, jag har så sjukt ont överallt och jag är äckligt trött!
Imorse fick jag pallra mig upp redan vid 8 och det var inte lätt kan jag berätta. Men upp kom jag iallafall, sedan vid halv 10 var jag inne på vårdcentralen för att ta gardasil sprutan för livsmoderhalscancer. Det gick smidigt och snabbt. Det gjorde väl lite smått ont och sedan spände det i armen hela dagen, men ingen större fara.
Nu har jag bara 2 sprutor kvar, dom ska jag ta i april och augusti. Längtar väl iallafall inte.
Sedan tog jag och pappa en snabb fika på sultans och sedan mötte jag upp några flickor vid station. Vi tog sedan tåget mot Norrköping och umgicks där hela dagen. Elin gick en sminklektion och vi andra vandrade runt på stan.
Vi åt lunch och hade det allmänt bra. Jag fick med mig en sminkborste, men inget annat. Så blir det när pengar inte växer på träd.

Nu till kvällen börjar jag dock känna av sprutan. Jag är trött, ont i kroppen och hängig. Jag vill inte ha biverkningar, iallafall inte feber! Så nu ska jag lägga mig i sängen och dricka lite apelsinjucie.


Jag vill ha den här klänningen från Style By Tyra.  


onsdag 22/2

2012-02-22 @ 16:36:15
Kul att man satt och skrev ett inlägg och så bara försvinner det. Jag orkar inte skriva om så jag fattar mig kort.
Idag har jag gått upp tidigt, ätit amerikanska plättar, gymmat, funderat på om jag ska skriva in mig på körskola imorgon och nu ska jag strax till Valla och umgås med lindorna och julia. Det blir middag och struntprat.
Imorgon blir det livmoderhalssprutan och Norrköping med några saknade vänner.

PUSS

kings of the night, 23:16

2012-02-21 @ 23:17:00

jag vill ha sommar, shorts och smultronstället.

we heart it, 19:50

2012-02-21 @ 19:55:57
danse avec le diable The angel from my nightmare

✟Destroy what destroys you✟ Be yourself no matter what happens...

Stewed, Screwed and Tattooed Untitled

Via Vintage The angel from my nightmare

The angel from my nightmare The angel from my nightmare

Inte nog med att jag har blivit beroende av OC och OTH, jag har även blivit beroende av att kolla in tatueringar. Jag skulle gärna vilja tatuera mig nu. Jag vet exakt hur jag vill ha det, eller iallafall vad jag ska ha.

One tree hill, 17.30

2012-02-21 @ 17:37:17
Nu har jag landat i sängen. Jag ligger och skriver på mitt personliga brev och mitt CV. Det går väl framåt, men jag vet inte om jag är riktigt nöjd än. Får be min mamma och pappa hjälpa mig lite. Det är svårt att veta vad man själv är bra på och hur man själv är.
Jag och brorsan var i Norrköping förut och han hittade väl en hel del, kändes väl lite små tråkigt att man själv inte fick köpa något. Ville så gärna köpa ett par jeans, men det får väl vänta. Väldigt svårt att hålla fingrarna i styr när man gick runt i olika affärer. Men jag klarade det, men svårt var det. Haha.

Nu ska jag avsluta CV-skrivandet för en stund och kolla några avsnitt OTH. Ligger lite efter har jag märkt.


Norrköping igen, 10:32

2012-02-21 @ 10:32:33
Godmorgon, ligger i sängen och ska försöka skriva en sida på novellen och lite på mitt CV. Vi får se hur det går med det. Annars så ska jag åka till norrköping (igen) för att hjälpa brorsan med shoppingen. Får se om jag också kommer hem med något, lite för fattig just nu så det kanske får vänta. Var ju somsagt i lördags och shoppade.
Imorgon blir det gym på förmiddagen och eftermiddagen/kvällen kommer spenderas ute i Vallaballa med mina fina klasskamrater. Sedan ska jag ta livmoderhalscancer sprutan på torsdag och sen ska jag till norrköping igen med några brudar för att ge Elin hennes födelsedagspresent som var en lektion på make up store (tror jag?).

Annars rullar väl sportlovet på bra, lite trist att se snön smälta bort bara. Men det betyder att det börjar närma sig VÅR och min 18 års dag. 76 dagar kvar! Haha.


vill tatuera mig nu, nu, nu.

Gymmet, 16:46

2012-02-20 @ 16:51:02
Dagen blev väl lite bättre iallafall. Drog in till gymmet med brorsan och körde en timme. Skönt att ha gjort det.
Imorgon blir det kanske att åka till Norrköping med brorsan och hjälpa honom att handla kläder. Annars får väl sportlovet bli som det blir. Nu ska jag duscha och sedan mysa med mig själv framför OTH.


love will tear us apart, 12:42

2012-02-20 @ 12:42:47
Det är konstigt att man kan ha tråkigt på en måndag även fast det är sportlov. Jag har iprincip lekt i photoshop hela förmiddagen och varit ute på en kort promenad med pappa i det fina vädret. Annars känns det som om jag sakta med säkert dör av tråkhet. Jag får väl sätta mig och skriva ett CV, dags att söka lite jobb kanske.
Ja, min måndag lär väl inte bli så mycket roligare. Får se vad som dyker upp.

Tråkigt inlägg.

iphone-bilder

2012-02-19 @ 22:32:17



















Nu ska jag begrava mig själv i sängen framför OTH.

söndag 19/2

2012-02-19 @ 16:41:34

Denna dag började redan vid halv nio och jag kände mig lite småsjuk. Tror dock det bara var mensen som spökade igen. Men jag piggnade till någongång efter tio och då städade jag och lagade mat till mig och mamma.
Efter maten övningskörde jag lite i byn, tränade på backning och sen körde jag in till Ica och tränade lite på parkering med andra bilar runt mig. Gick hyffsat och sen körde jag hem i snö/slask oväder.
Snart ska jag övningsköra in till friskis och köra ett puls bas pass med mamma. Ska bli skönt att röra på mig. Har inte gjort det sen i onsdags, så det ska bli kul. Imorgon börjar sportlovet på riktigt, jag har inga planer eller någotning vilket känns lite små tråkigt. Men ja, vi får se vad jag gör. Träna är ett måste iallafall. Sen ska jag följa med brorsan och shoppa någondag i veckan och hjälpa honom att hitta lite snyggt. Alltid lika kul.

Nu ska jag softa vid datorn tills det är dags att byta om till träningskläder.
Puss.


saknar dig, min fina vän.


Till Norrköping

2012-02-18 @ 09:42:32
Godmorgon.
Igår kväll gjorde mamma och jag mat tillsammans och sen kollade vi på "På spåret" och "Skavlan". Jag somnade även tidigt igår, så idag är jag pigg och utan värk!
Jag och mamma ska alldeles strax sätta oss i bilen och köra till Norrköping. Det står shopping på schemat.
Det blir även jag som övningskör till Norrköping, läskigt. Så håll er inne, gott folk!
Nej, men det ska nog gå bra. Sen ikväll blir det melodifestivalen med mamma och lite gottis på det.

Nu rullar vi iväg. Ha en bra dag. Puss

Hard times of RJ Berger

2012-02-17 @ 16:34:44

Stannade hemma idag på grund av lingon veckan. Den kunde inte vänta till imorgon, så värken och yrseln fick mig inte ur sängen imorse. Jag måste hitta någon lösning till detta för såhär kan jag inte leva med.
Så dagen har gått till att ligga i soffan och kolla på tvserien Hard times of RJ Berger. Underhållande iallafall.
När värken nästan var borta under några timmar passade jag på att skriva på en uppsats. Skönt att ha den nästan färdig precis innan sportlovet. Vill ju ha så mycket ledigt som det går. Men vi får väl se med den saken, en novell på minst 6 A4 sidor ska in v.10 och jag kommer verkligen ingen vart. Men det lär väl flyta på snart.
Nu ska jag fortsätta titta på RJ Berger och när mamma kommer hem blir det att fixa köttfärspaj och ha en myskväll tillsammans. Pappa och brorsan jobbar hela helgen, så det blir en tjejhelg för oss.
Pappa och brorsan är istället lediga hela nästa vecka tillsammans med mig. Aldrig fel det ju.

Åh, nu fick jag ett äckligt träningssug. Kul. Hejdå.


20:00 - Lugn helg

2012-02-12 @ 20:00:26
Och så var det snart måndag igen. Min helg har iallafall varit lugn. Varit hemma hela helgen. Men det behövde jag. I fredags låg och bara och kollade på OC och i lördags kollade jag på melodifestivalen. Idag har jag pluggat en hel del, i princip hela dagen förutom när jag kollat några få avsnitt av OC och nu ikväll har jag varit inne på friskis med Matilda. Vi körde först 40 minuter på gymmet och sedan körde vi puls/bas passet i 1h. Känns skönt nu. Snart ska jag njuta av en fet pizza, ska bli så himla gott!

Nu börjar Kontoret på tv4, något man inte vill missa. Hörs.

Gymmet

2012-02-07 @ 14:37:42

Sitter just nu på bussen hem. Jag har varit på gymmet och verkligen kört stenhårt! Det var otroligt skönt. Nu har jag krafter till att börja plugga när jag kommer hem. Det var skönt att vara på gymmet såhär tidigt på dagen för det var nästan ingen kotte där mer än jag och två andra tjejer. Synd att man inte är ledig varje tisdag! Imorgon blir det passet CoreSpin med mamma och Matilda, skoj!
När jag kommer hem ska jag bara slänga i mig en macka, så ska jag sen börja plugga. Ska försöka kolla igenom matte, jag har bara en inlämningsuppgift kvar sen är matte B avklarat!!! Det är ju extra skönt att jag snart är klar med sista uppgiften också! Kanske kan bli klar på fredag under lektionen! Det ska jag satsa på!!

Nu ska jag hoppa av bussen. Ha det bra!


some die young.

2012-02-06 @ 17:33:13
Vet inte riktigt vad jag ska ta och skriva i detta inlägg. Det har inte hänt något speciellt i skolan idag. Det känns som alla lektioner bara slutar lika fort som de börjat. Prov på projekt och företagande, sen gjorde vi inget vettigt. På djuretiken gjorde vi knappt någonting alls, diskuterade lite. Sen hade vi sällskapsdjur, gjorde absolut ingenting och slutade en timme tidigare. Så nu har jag landat i min säng. Nästan skrivit klart min del på sällskapsrapporten. Idag är jag även lite extra glad, pga att vi är lediga imorgon. Lyssna på Laleh in på småtimmarna och sova lite längre imorgon. Dock blir det ingen lång sovmorgon, ska ta tio bussen in till stan och gymma hade jag tänkt. Sen ska jag hem och plugga. Första gången jag ska göra studiedagen till något vettigare än att bara sova bort dagen och kolla på tv. Så brukar iallafall studiedagarna se ut.

Nej, konstigt inlägg. Kanske kommer med något bättre till kvällen.
Ikväll är det familjen annorlunda och 30 grader i februari. Sen blir det OC till jag somnar.


♥ bästa

"so many thing I need to say to you"

2012-02-05 @ 19:21:05
Styrka medel passet var något jag behövde idag. Känner att jag kommer sova gott inatt iallafall, även fast jag skulle kunna ha kört ett gympass efteråt. Men det blir att köra det på tisdag förmiddag istället.

Nu ligger jag i sängen och pluggar lite smått medan jag väntar på mat. Skapligt hungrig iallafall. Sen ska jag spendera de sista timmarna innan jag ska sova framför OC. Världens bästa tvserie.

Nu känner jag bara för att lyssna på finaste Laleh och drömma mig bort. Bort från alla tankar.


♥♥♥♥♥♥

du är min goda tanke, du följer med mig.

2012-02-05 @ 15:54:16
Sitter i sängen och lyssnar på Lalehs nyaste album. Hon är grym! Idag har jag inte gjort mycket för världen. Pluggat ytterst lite, men annars har jag bara legat i sängen och kollat på OC. Nu till kvällen ska jag köra ett pass tillsammans med Matilda. Få röra på mig lite, det behövs. Har inte haft så mycket tid i veckan, så har bara gymmat en gång denna vecka. Så ska bli skönt att röra på mig. Nästa vecka blir det nog bättre.
Ledig tisdag, så då hade jag tänkt åka in tidigt och gymma ensam. Kan vara skönt det också någon gång ibland.
Sen har jag inte alls lika mycket plugg denna vecka, så på onsdag blir det något pass med mamma och gym på torsdag tror jag. Det satsar jag på iallafall.

Nu ska jag byta om och sen in till friskis. Hörs.

17:15 - Mys hos morföräldrarna

2012-02-04 @ 17:15:21
Har precis gjort lite slavarbete här hemma. Burit in pellets, fyllt på med pellets och gått upp och ner för trapporna här hemma för att få ner ved från övervåningen till källaren. Pappa bryter upp golvet där uppe, så det blir mycket ved kan man säga. Men jag har också hunnit med annat idag. Mamma färgade håret på mig och vi fick bort den äckliga utväxten. Så nu är även det gjort och nu till kvällen ska jag över till mormor och morfar på mat och så blir det även lite melodifestivals tittande skulle jag tro. Alltid lika mysigt hos mormor och morfar!
Imorgon blir det massor utav plugg, men jag ska även få in ett träningspass på kvällen. 
Skön vecka framför mig faktiskt. Ledig tisdag.


världens finaste katt

2012-02-04 @ 11:59:08

RSS 2.0