elfte september

2012-09-11 @ 15:58:33
jag har väl inte allt för mycket att dela med mig av, men jag kan ju meddela att jag har fått ny mobil då min 3½ år gamla iphone började ge upp. Nu har jag en samsung galaxy III och jag trivs verkligen med den, redan! Den är mycket större än iphone, men det känns bra iallafall! ska väl se om jag kan uppdatera därifrån någon dag. nu är jag inne på slutspurten på praktiken i flen och om bara några enstaka dagar är vi påväg till england. kan fortfarande inte fatta det! känner faktiskt lite såhär; HJÄLP VAD NERVÖS JAG ÄR!
ska ha med mig datorn, så om det finns wifi som familjen vi ska bo hos berättade för oss kommer jag hålla er uppdaterade så mycket jag hinner. jag vet inte ens hur mycket jag ska packa ner! ett måste är iallafall datorn, mobilen och mina träningskläder + träningsskor!

Känner mig extra stolt över förra veckan, eftersom jag sprang milen två gånger! Som jag berättade spökade mina benhinnor, men andra gången gick det betydligt bättre och jag sprang under timmen! grymt :D

bra helg, 10.55

2012-09-09 @ 10:55:19
Denna helg har gått snabbt och nu är det bara en vecka kvar tills vi åker till England. Helgen har bestått utav utgång med tre grymma vänner och sedan mys bara. Var äckligt trött igår kväll, så det blev film på film på film. Idag känner jag mig väl lite piggare, så ska ge mig ut och springa milen någon gång under dagen. Kände mig duktig i torsdags när jag sprang milen! Idag ska jag försöka springa under timmen. Det gick ju inte jättebra i torsdags eftersom mina benhinnor spökade. Det är alltid något som gör att det går dåligt att springa, men idag hoppas jag verkligen att det går bra!
Sedan ska jag även träffa Matilda om hon inte har blivit sämre..

Nu ska jag göra något. Hehe.

snabbt och smidigt

2012-09-06 @ 16:47:43
Nu blir det ett litet kort och snabbt inlägg.
Jobbat idag och sen så direkt med Curry till veterinären för vaccination. Nu ska jag alldeles strax ut och springa. Jag har inte bestämt mig om det blir 5 km eller om jag ska försöka ta MILEN!! Det visar sig. Får se hur det går i början. Klockan halv sju ska jag äta mat med finaste linda.

IMORGON ÄR DET FREDAG! WIIIIE!

möblera om!!!

2012-09-01 @ 10:35:09
godmorgon får jag väl säga!
gårkvällen blev riktigt mysig. vi satt först bara och pratade tills vi insåg att det hade blivit mörkt ute. därför bestämde vi oss för att skippa promenaden, så vi tog en kort promis till ica nära istället och köpte massa gott! sen landade vi i matildas säng och kollade på LOL, vilket var en väldigt mysig och glad film.
idag ska jag städa och möblera om i mitt rum! jag har inte möblerat om mitt rum sedan vi flyttade hit (5-6 år sedan!) så nu ska det äntligen bli ändring. när vi fortfarande bodde på flintbacken möblerade jag om säkert varannan vecka, hehe.
jag ska även hinna springa idag och sedan kanske det blir bio med lindax2 och julia. skulle hemskt gärna vilja träffa allihopa iallafall, eftersom vi inte träffas i veckorna längre. buhu. 11 veckor kvar!

Nu ska jag byta om och sedan börja med rummet. SÅ KUL!

RSS 2.0