den gråa dagen

2012-10-31 @ 11:05:35
 

sista oktober

2012-10-31 @ 09:26:51
Det jobbigaste med att skriva ett inlägg är att börja ett inlägg. Jag vet aldrig om jag ska skriva HEJ BLOGGEN, Tja, Tjena, Godkväll eller godmorgon. Allt låter jättetöntigt. Men aja!
Igår hade jag världens tråkigaste dag. Jag vaknade, satte mig vid datorn, pluggade lite, kollade på film, gick ut och filmade, redigerade en film, gick ut och gick med mamma, kollade på tv. Och så bakade jag, som jag alltid gör när jag har en tråkig dag! Sen på kvällen tittade jag på balklänningar, åh så himla fina allihopa! På något konstigt sätt har jag redan bestämt mig för vilken jag ska ha. Hehe. Hoppas jag inte ångrar mig bara. Men den är verkligen jättefin och även väldigt snygg. Jag kommer varken visa bild eller förklara hur den ser ut, det ska bli en överraskning för alla mina vänner och sen vill ju jag att ingen annan ska ha en liknande. Fast det tror jag ingen annan tjej heller vill på balen. Sen ska jag försöka beställa tid hos min frisör, så hon ska få fixa min balfrisyr. Sminket tror jag att jag ska fixa själv, för så dålig är jag inte. Aja, det är ett tag kvar iallafall. 
Idag ska jag plugga, gymma och träffa Matilda och Elin på en sen lunch. Trevligt, trevligt. 
 
Jag ska försöka ladda upp filmen jag gjorde igår. Den är rätt tråkig, men iallafall. 

Gör mig glad

2012-10-30 @ 09:25:38
Godmorgon världen.
 
Jag hade planerat att jag skulle ta en powerwalk nu tidigt på morgonen, men eftersom det är jättetrist väder ute skjuter jag upp det till ikväll då jag också får sällskap av mamma. Så jag bestämde mig för att plugga nu på morgonen istället, nu när jag ändå är uppe. Finns en hel del att pyssla med tyvärr. Aldrig får man ledigt från helvetet. Jag ska också försöka titta runt lite på olika högskolor, eftersom jag ska gå till syon(?) nästa vecka. 
Jag har ju alltid sagt att jag ska bli djursjuksköterska eller veterinär, men nu vet jag inte längre vilket är skit jobbigt. Men aja, jag ska gå till henne för att försöka få lite hjälp. 
Igår åkte jag in och gymmade en timme och sedan tog jag bussen hem och la mig utslagen i soffan. 
Klockan 7 hämtade jag upp Matilda så åkte vi in till stan för att handla gott till Ensam mamma söker. Sen resten av kvällen hjälpte jag henne med körkortsteorin och sedan bänkade vi oss framför Ensam mamma söker. Nästa måndag blir det EMS fest hemma hos Siri, hehe. Sen tittade vi på Du får mig att känna innan jag fick följa Matilda en bit på vägen. Jag tittade sedan på ett avsnitt Greys innan jag släckte. Mysigt.
 
Nu ska jag börja plugga lite. 

12.07

2012-10-29 @ 12:07:24
Jag är dålig på att uppdatera känner jag. Men nu är det dags igen. Nu har jag iallafall, nu när höstlovet är igång.
Helgen har varit både bra och jobbig. Fredagen var jag bara hemma och kollade på greys anatomy med mamma och sedan la jag mig tidigt. På lördagen gick jag upp kvart i 7, eftersom jag skulle göra högskoleprovet. Så jag var i duveholmsgymnasiet från 8-16.30. Jobbig dag och jag är inte nöjd med mitt resultat. Eller egentligen vet jag inte vad man ska vara nöjd över, eftersom jag bara vet vad jag fick i poäng och inte i snitt eller vad det heter. Man kan ju få högst 2,0 och ah, ni fattar. Kvällen startade hemma hos Malte med honom och Linda. Även Erica och Ville satt med. Sedan skjutsade Ville in oss unga till Harrys där det vankades fest. En förjävla lyckad kväll kan jag ju bara meddela. Så jag får verkligen tacka Malte, Linda och alla andra inblandade, som gjorde min kväll/natt superduper bra! Söndagen var inte alls rolig, men framåt kvällen mådde jag bättre och jag tog en promenad med mamma och pappa. Alldeles strax ska jag ta bussen in och gymma. Ikväll blir det ensam mamma söker med bästis.
 
Hörs.

RSS 2.0