Hård arbetsvecka.

2012-03-31 @ 14:55:11

Vilket fint väder vi har idag, eller? Nja, kan ju säga att mitt glada humör försvann när jag tittade ut genom fönstret imorse. Igår övningskörde jag från Norrköping, läskigt men det gick bra. När jag kom hem stack jag ut och sprang innan jag bänkade mig framför Let's dance med köttfärspaj i magen. Det blev tidigt i säng, redan vid tolv la jag mig. Helt slut efter en hård och lång arbetsvecka. Har hänt mycket.
Imorse kom brorsan in till mig vid halv tio och undrade om jag ville hänga med och gymma, så jag kämpade mig ur min bekväma säng och åt frukost. Vid elva var vi på gymmet och körde hårt till tolv.
Sedan har jag försökt plugga, men har det har blivit för bekvämt med praktik. Ja, jag får kämpa. Imorgon måste jag iallafall helt enkelt. Ska även köra ett pass på friskis imorgon.

Nu ska jag kolla på senaste OTH avsnittet och sedan kanske plugga vidare (njaee..)



28 mars

2012-03-28 @ 21:38:08

Här var det tomt... Det är redan onsdag och det är snart helg igen, vilket är skönt :) längtar hem... Dagarna på praktiken går fort och nästa vecka kommer nog flyga förbi. Ledig fredag och på torsdag stänger vi klockan 1 så det blir en kort sista dag. Nu ligger jag i sängen och kollar på Greys, med en sovande Linda bredvid, hihi söt.
Imorgon kommer nog dagen gå lika fort, sen är det ju fredag. Mamma och pappa kommer och hämtar mig, skönt! Saknar dom....

Nu ska jag kolla klart på greys, sen sova. Trött tjej.


Praktikveckor

2012-03-20 @ 20:23:51

Jag har precis slagit ner mig i sängen här på elevhemmet. Jag bor här i tre veckor tillsammans med Linda när vi har praktik. Jag har praktik på djurdoktorn i Linköping, en djurklinik. Det är jättekul och jag trivs väldigt bra.
Idag har det varit en bra dag, jag fick vara med på kejsarsnitt och ta hand om kattungarna och valparna och få liv i dom. Så söta så. När jag kom hit till elevhemmet har jag ätit, duschat och diskat och nu ligger jag framför top model och väntar på Linda.

Nu ska jag fortsätta ta det lugnt framför tvn. Imorgon är det en ny arbetsdag. Ser framemot det.


10:24

2012-03-17 @ 10:27:32

Sitter förtillfället i sängen och försöker uppdatera min mobil. Sen ska jag övningsköra in till stan och handla det sista inför praktiken och till min "flytt" med mamma. Annars har jag absolut inga planer för idag, jag vill nog bara vara hemma eftersom jag inte kommer vara hemma på tre veckor sedan, förutom på helgerna.
Mysa med mina katter och umgås med min familj. Det låter som en bra lördag!
Jag funderar även om jag ska ta mig till Norrköping tillsammans med Linda redan imorgon, pga att jag inte orkar ta med mig allt på måndag till praktiken. Jag måste även handla lite smått till frukost och sånt eftersom jag inte kan ta med mig något hemifrån på måndag. Jag får se hur jag gör. Det kommer lösa sig :')

Nu ska jag byta om och köra lite bil. Ha en bra lördag!


Härliga fredag!

2012-03-16 @ 17:29:28
Ja, jag vet inte varför det alltid ska vara så tomt här.. Men det blir lätt så, tyvärr.
Men nu är jag tillbaka för att skriva ett nytt inlägg iallafall! Ja, vad har hänt sen sist? Inte mycket, jag var på en lyckad 18 års fest i Smedjan. Himla trevligt. Den bjöd på dans och mingel. Sedan har senaste veckan varit full av prov, uppgifter osv... Men jag klarade denna vecka också och nu ska jag vara ifrån skolan i 4 veckor! Känns rätt skönt. Men självklart ska lärarna vara elaka och tvinga oss att behöva plugga under praktikveckorna. What to do? Idag är det iallafall äntligen fredag och vi slutade tjugo över 11 idag. Toppen på en fredag. Jag gymmade med brorsan och sedan lunchade jag med honom och pappa. När jag kom hem vid 2 slängde jag mig i sängen efter att ha burit in pellets och sedan har jag legat i sängen till nu. Hade tänkt att stanna här resten av kvällen, känner mig en aning trött. Redan äckligt nervös inför praktiken på måndag, men det kommer nog gå utmärkt!
Ska även bo i Norrköping i 3 veckor tillsammans med Linda, det ska bli skoj. Känna på hur det känns att bo hemifrån och behöva fixa allt på egen hand. Laga mat, handla och sånt som hör till.

Nej nu ska jag sova framför OC. Puss.

Mobilblogg

2012-03-09 @ 19:23:52

Hej vänner!
Ligger helt död förtillfället i sängen och funderar på att sova en stund tills det är dags för mat. Jag har gått och blivit hur förkyld som helst. Jag släpade mig upp ur sängen imorse och tog mig iväg till skolan för 3 timmars engelska och en novellanalys på svenskan. Skönt att det är fredag men mindre skönt att vara sjuk. Jag hoppas jag känner mig någorlunda bra imorgon, då jag ska på 18 års fest. Har jag inte feber, kommer jag gå! Ska först hem till Linda, där just nu bara hon och jag ska fixa oss och käka KEBABRULLE!! Gött! Jag hoppas verkligen jag kommer orka imorgon!
Nu ska jag sova och sen mysa framför tvn med familjen och lite mat. Blir nog tidigt i säng i kväll för att bli så frisk jag kan bli till imorgon!

Puss, hoppas ni mår bättre än jag!


löpa,löpa,löpa..

2012-03-04 @ 16:55:40
Har precis tagit mig en fika tillsammans med mamma och pappa. Pappa och jag har varit ute och övningskört i över en timme. Kändes helt okej. Vi körde lite småvägar både här på landet och i stan.
Nu hade jag tänkt att sticka ut på en löparrunda, bara för att jag inte har någon lust att visa mig på friskis idag. Känner mig äcklig och trött. Ikväll blir det bara ta det lugnt i soffan och kanske skriva mer på novellen. 

Nej, nu bör jag sticka ut. Ska försöka komma iväg innan det blir mörkt.

 

17:07

2012-03-03 @ 17:07:20

Denna vecka har gått sjukt snabbt och jag har fått en hel del plugg avcheckat. Nu är det bara novell och ett prov som finns på min lista. Blev klar med matte b, så himla skönt!! Och i maj blir jag även klar med engelska b, ganska stolt över mig själv. Idag har det varit toppen väder ute och jag har suttit ute i solen och läst bok.
Jag, mamma och pappa var även ute på promenad i solen och nu till kvällen ska jag övningsköra in till stan och lämna av pappa och mamma. Ikväll blir det Melodifestivalen i min ensamhet, om inte brorsan gör mig sällskap. Sen ska jag även försöka skriva på novellen och kolla på OC.

Luddigt inlägg. Hejdå. Puss.


1 Mars, 20:15

2012-03-01 @ 20:15:30
Nu var det väl ett tag sen jag skrev, men jag har knappt hunnit skriva nu när skolan är igång igen.
Men jag har denna vecka klarat av två prov och skickat in en uppsats, klapp på axeln! Nu ska jag lägga ner min tid på novellen som ska vara klar om en vecka och jag har bara skrivit en sida. Toppen, njaee.
Idag när jag kom hem från skolan stack jag direkt ut på en löprunda, äntligen. Jag har inte kunnat träna på hela veckan, pga att jag har kommit hem sent och var tvungen att åka hem direkt för att plugga. Men idag kom jag iallafall ut, det var skönt att komma ut i vårvädret. Dock blev det mörkt när jag var ute, men det gick iallafall.
Nu ligger jag i soffan och har precis skrivit några meningar på novellen. Snart ska jag se Revenge och sedan ska jag sova. Imorgon är det dags för tre timmars engelska igen, tagga!

PUSS

RSS 2.0