30 JUNI

2012-06-30 @ 10:29:21
Ska alldeles strax övningsköra, göra mig redo för "lilla" uppkörningen på tisdag. Åh, nervöst! Där kommer man väl få svar på om man är redo för den riktiga uppkörningen. Igår var jag iväg på halkan, det var så sjukt roligt och en bra erfarenhet ifall det skulle hända i verkligheten vill säga. Man inser hur låg fart det krävs för att bara få lite sladd på bilen eller inte få stopp på bilen i halt underlag, läskigt men sant. Det var en lärorik dag för och eftermiddag. När jag kom hem lunchade jag med Emma och sedan gick vi hem till henne. Där hängde vi bara en stund och sedan käkade vi jordgubbar på verandan i blåsten, eftersom Emma insåg att hon inte hade nyckel hem när vi kom tillbaka från stan. Jag tog sedan bussen hem till mormor och morfar för kvällsmat.
Ikväll ska jag in och grilla med finaste människorna. Åh så fint.

mina dagar

2012-06-28 @ 18:24:10
Mina dagar består utav jobb 7-15 och sedan åker jag iprincip hem och pluggar körkortsteori. Imorgon ska jag iväg på halkkörning och sedan är det inte långt kvar tills körkortet (förhoppningsvis) är i min hand! Åh längtar, men ska inte hoppas för mycket.... (Eller?) Nej, men helgen kommer bestå utav körkortsplugg och vara med vänner, måste ta vara på helgerna extra mycket nu när jag ska jobba 6 veckor till... Jag får tänka på det som kommer in på kontot den 25 juli och 25 augusti, mihihihihi.

jobb, jobb och lite körlektioner

2012-06-26 @ 17:57:25
goooodkväll. jag känner mig väldigt oseriös, så detta kommer bli ett väldigt oseriöst blogginlägg....
kom väl precis hem från staden. jag har varit inne och jobbat 7-15, sedan var det bara att cykla vidare till körskolan eftersom min lärare smsade mig under dagen om att han hade fått en lucka för mig. schysst :) 
så vi körde mot valla, in på lite småvägar och parkerade lite och säkerhetskontroller. på fredag är det halkan som gäller, redan nervös!  men det blir nog bra, så denna jobbvecka tar slut redan på torsdag. 
i helgen har jag inga planer, förutom söndag som ska spenderas med lite fina människor. funderar på om jag ska ta min första krogrunda på lördag, men vi får se om jag hittar någon jag kan dra dit med. 
 
nu ska jag göra ett datatest och sedan köra till mormor och morfar för middag

Solen är äntligen här!

2012-06-20 @ 12:17:05
Dagen började med körlektion och nu ska jag strax ta in bussen för att gå på ansiktsbehandling. Efter det ska jag nog träffa Emmisen, vi får se vad vi hittar på. Kanske tar oss till en solig plats i stan för att bara ta det lugnt och njuta av varandra. Efter två körlektioner igår, tror jag min kropp sa ifrån eller något för jag lyckades spy en gång när jag kom hem. Mamma tjatade om att det var ppillrerna som jag började med i måndags, men vem vet.
Det resulterade iallafall att jag fick avboka min eftermiddags lektion som jag skulle haft igår. Istället spenderade jag hela eftermiddagen och kvällen i soffan, lite halvt sovande. Idag mår jag iallafall bättre, tack gode gud för det!
Nej nu ska jag gå till bussen. Ha en skön dag i solen gott folk!

måndag, artonde juni

2012-06-18 @ 15:50:03
Redan igår kväll när jag och mamma låg och tittade på film, kände jag mig inte så pigg. Min hals blev tjock och jag blev på någon minut jätteseg. Imorse när jag vaknade var det värre, det var svårt att få fram ord och som om inte det räckte fick jag även mens på det. Körlektionerna gick bra, men kunde ha gått bättre eftersom jag mådde som jag mådde. Ikväll är det egentligen teorilektion, men jag har bestämt mig för att vara hemma pga mitt tillstånd och ska väl försöka plugga lite hemma istället. Ska försöka bli godkänd på mitt tredje dataprov också. Heja heja!
Nu ska jag slötitta på tv och kanske sova en stund.

söndag, utan ångest eller?

2012-06-17 @ 16:02:07
ligger i soffan och tar det lite lugnt innan jag ska ut och övningsköra med mamma.
inatt sov jag tolv timmar, men jag är fortfarande trött. förstår inte riktigt varför, men skolan har väl tagit död på mig de senaste veckorna. nu är det körkortet jag tänker och pluggar mest till. imorgon har jag körlektioner och sedan får vi se vad jag hittar på. en veckas ledigt, sedan börjar man jobba. heja heja!
ikväll blir det att läsa teori och göra lite datatester.
får se när jag skriver något inlägg nästa gång. hej så länge!

SOMMARLOV

2012-06-16 @ 21:38:46
Ja, sedan sist har jag äntligen gått på sommarlov och även hunnit med att ha mina två första körlektioner som gick galant (!) Jag har också haft världens mysigaste kväll/natt ute i Lindas sommarstuga med fem fina flickor, där det bjöds på grillat och en galen båttur. Vi satt ute och hade en galet fin kväll! Idag har jag spenderat dagen i stan för att se glada studenter på flaken och även varit på fina Angelicas studentmottagning. 
Efter att ha blivit hem skjutsad av en bra övningskörare, är jag nu äntligen hemma och ska sova snart som aldrig förr och inte ställa klockan imorgon. Den skönaste känslan är ju att jag inte ska till skolan på måndag. 
Istället kör vi två körlektioner! KÖRKORTET, HÄR KOMMER JAG =D

6 dagar kvar!

2012-06-08 @ 14:59:02
Snart är allt skolarbete slut! Igår och idag bockade jag av de tre jobbigaste uppgifterna! Hade även min sista engelska b lektion idag, såååååååååhär (x100000000000) skönt. Dock ska jag göra en uppgift till i engelskan för att få det betyg jag vill ha (har nog aldrig sett en mer kluven lärare än min engelska lärare!) 
Men idag är det fredag så nu ska jag släppa skolan över helgen. Eller iallafall till söndag. 
Ikväll åker jag in och myser hemma hos emma, där det blir gamla tvserier och säkert prat om gamla minnen. 
Sover även över och på lördag ska jag hjälpa henne att servera drinkar på hennes grannes 40 års fest, ska bli kul!

Nu ska jag äta lite mellis & sedan slänga mig i soffan!

tattoos

2012-06-06 @ 12:08:56
Tumblr_m4vexcew9p1r1ep10o1_500_large
Tumblr_m2xl7emmus1qax5zzo1_500_large
X_3e44b7f1_large
425386_381956065166671_173984395963840_1394506_1126705566_n_large
jag blir typ galen.... vill ha nu, men vet inte vart jag vill ha den eller om det ska vara en text eller något annat?
aaaaaaaaaaaaaah

livets roligaste kväll/natt

2012-06-03 @ 18:17:02
jag har nog aldrig varit så trött som jag är förtillfället, men jag har heller aldrig haft en så bra kväll som jag hade igår. dansade under hela kvällen och jag och emma landade i hennes säng vid 6 när vi hade tagit en morgonpromenad från efterfesten. så störd, men samtidigt så härlig kväll/natt. imorse vaknade både emma och jag med värk i benen och ett dunkande huvud, men allt blev bättre efter en brakfrukost hennes pappa hade gjort.
vi hamnade sedan framför tvn innan mamma kom och hämtade mig. skulle just nu behöva plugga, men det orkar jag verkligen inte så det ska jag skjuta upp till imorgon....
nu ska jag ta igen några avsnitt av en hel del serier.

RSS 2.0