Hey, I heard you were a wild one

2011-12-30 @ 11:30:56
Godmorgon!
Har inte uppdaterat på några dagar så jag kan ju sammanfatta de dagar ni har missat.
I onsdags kom ju somsagt Lindap, Lindal, Julia och Sofie hit. Vi lagade tacopaj tillsammans och spelade Wii (Just dance) hela kvällen ungefär och sedan spelade vi också sällskapsspel och hade en så sjukt bra kväll.
Torsdagen började med lite frukost tillsammans med de som sov över. Sen åkte jag buss tillsammans med dom in till stan där jag lunchade med Matilda och Lisa. Fina tjejer det där! Jag hann också med att klippa mig, SKÖNT!
Sen stötte vi på linda och elin så vi satte oss ner och umgicks med dom över en fika. Saknar våra dagar.
På kvällen (halv nio!!!) drog jag och matilda ut på en springtur i det mörka och äckliga vädret.

Jag vaknade imorse klockan halv nio, kunde inte somna om eftersom det kändes som hela rummet snurrade. Kollade på tv en stund och vid halv tio gick jag och la mig igen och nu gick jag precis upp och nu är det mycket bättre. Nu ska jag strax käka lunch och sen klockan två blir det att åka in till stan och ha lite släktfika med Matilda och Malte, mina fina sysslingar.

Imorgon är det nyårsafton! Verkar som allt löser sig nu. Kommer bli en grym kväll!
PUSS.


28 december

2011-12-28 @ 13:59:44

Gårdagen var mycket fin. Vi åt lunch tillsammans, vi fixade en musiklista till nyår (FETT), vi var hurtiga och sprang och avslutade kvällen i bastun och sedan framför en film. När Matilda cyklade hem så kollade jag ett avsnitt av Glee, sen somnade jag.

Idag har jag pluggat, lagat pannkaka, spelat Battlefield (♥), städat och nu ska jag upp och duscha och fixa mig lite. Klockan halv sex ramlar flickorna in och då blir det att fixa mat och sedan ska vi spela tvspel och sällskapsspel hela kvällen/natten. Mys. Kan inte bli en bättre onsdag.
Imorgon ska jag in till stan och försöka klippa mig och sen blir det att springa på kvällen tillsammans med hurtiga Matilda.

Veckan efter nyår ska jag börja på gym. Grymt!
Puss.


27 december

2011-12-27 @ 13:01:54

Skönt med strålande sol och 7 plusgrader. Känns ju mer som vår än vad det känns som vinter.
Igår hade stormen dagmar lugnat ner sig lite, eller lugnat ner sig så jag kunde sova iallafall. Fick 10 timmars sömn inatt så jag klagar inte. Nu sitter jag här och har precis spelat lite Battlefield. Hihi. Jag tycker själv jag är väldigt duktig, men ska man jämföra med andra så är jag nog en dålig nybörjare.
Snart kommer Matilda och då ska vi fixa lunch tillsammans och sen får vi se vad vi hittar på under dagen.
Känner på mig att denna vecka kommer gå fort. Längtar till NYÅRSAFTON!
Trerätters middag med några fina flickor blir det och sen drar vi vidare på fest och hoppas på en underbar och minnesvärd kväll. Hoppas ni också får en härlig nyårsafton!

Nu ska jag sminka mig lite och sen vankas lunch.


Film från en vinterdag med bästis. En film jag kollar på när jag behöver muntras upp.

live tomorrow

2011-12-26 @ 19:42:41
Och där var julen slut för detta år. Ganska skönt tycker jag. Ingen julmat och jag kan nu umgås med vänner.
Vi kom precis innanför dörren efter att ha varit hos min faster och fått en julklapp av farmor och farfar och så har vi såklart käkat julmat. Nu är jag trött så jag och mamma ska lägga oss i brorsans säng och kolla på film.
Det får bli så när brorsan och pappa har paxat tvn för att se fotboll. Men det blir mysigt.
Sen ska jag avsluta kvällen framför Glee innan jag släcker och somnar tidigt ikväll. Hoppas inte stormen håller mig vaken i natt också. Imorgon blir det att umgås med Matilda hela dagen. Hur ska jag stå ut? Haha, nejdå.
Vi har nog en hel del att prata om och sen ska vi också gå promenad och basta. Myspys.

Nej, usch vad jag babblar. Nu blir det film. Hörs.


26 december

2011-12-26 @ 11:27:13

Godmorgon!
Igår somnade jag inte förns vid halv fyra pga att det var storm ute. Lite läskigt sådär. Stolar, ljuskrona och grenar har blåst ner. 17 tusen har strömavbrott och tåg är inställda. Vilket julkaos.
Vi får väl hoppas att vi kommer iväg till faster, men det ska nog inte vara några större problem.
Idag vaknade jag halv tio, konstigt nog väldigt pigg. Men det slår väl snart tillbaka. Ingen skönhetssömn inatt inte. Jag har precis spelat Battlefield 3 och jag kan förstå en del killar faktiskt. Det är väldigt kul och beroende framkallande. Haha. Imorgon ska jag umgås en hel dag tillsammans med bästa, det var ett tag sen.
Sen på onsdag kommer lindap, lindal, julia och sofie hit och vi ska ha tvspel och sällskapsspel kväll. Mysigt.
3 av 4 sover också över. Himla trevligt.

Nej, nu ska jag fixa mig innan vi drar och firar jul#2.


Från julafton. Söta kusiner och söta tomten.


känna meningen med tystanden

2011-12-25 @ 18:18:14

Juldagen idag då, känns inte alls som det. Ingen snö och jag har gjort saker som jag vanligtvis gör på söndagar.
Som pluggat ytterst lite, sprang med pappa, bastat med mamma och pappa och tagit hand om mig och min kropp.
Nu till kvällen blir det pizza, inte alls vad man brukar äta på juldagen. Då brukar man äta resterna från julafton.
Men inte i år inte, denna julhelg blev väl inte som den brukar men den har varit mysig och härlig.
Imorgon är det annandag jul och då ska jag iväg och fira jul nr.2 hos mina kusiner på pappas sida. Blir julmat igen, som jag börjar tröttna på. Det enda jag äter på julbordet är potatis, lax, prinskorv, ägg och omelett.
Det andra är äckligt enligt mig och jag mår bara dåligt av det resten av kvällen om jag äter det. Haha, så typiskt mig. Ikväll ska jag kolla Glee avsnitt, efter avsnitt, efter avsnitt. HELA KVÄLLEN! Skönt.


jag och fina malte


25 december

2011-12-25 @ 12:15:24

Min julafton var mysig med julmat, julklappar, paketleken och massa skratt. Men ännu är inte julen slut för detta år, ska iväg imorgon till kusinerna på pappas sida och få lite mer julmat och julklappar av farmor och farfar.
Idag blir det inte att göra ett skit. Lite Glee avsnitt och kanske spela lite tvspel tillsammans med bror.
Annars längtar jag redan till nyårsafton, hihi.

Inget mer att säga. Puss.


23 december

2011-12-23 @ 16:38:35
Nu har jag landat i sängen och i huset luktar det jul, jul och åter jul. Lite julmusik också så julkänslan är gjord!
Jag och brorsan drog iväg med bilen till Tuna park idag och gick runt och köpte julklappar, mysigt.
Sen har vi hunnit med att klä granen och ikväll blir det uppesittar kväll med bingolotto och familjen. Mysigt det också! Imorgon, självaste julafton, blir det att fixa det sista och baka tillsammans med mamma. Sen klockan 15.00 ramlar släkten in och sen vet man ju vad som väntar. Kalle anka och hans vänner. Julklappsöppning och lite mat på det också. Längtar, gud vad mysigt det ska bli. Lite roligt att inte ha en aning vad man ska få i julklapp är ju också positivt. Varje jul brukar jag alltid ha någon aning om vad jag ska få, men detta år har jag faktiskt ingen blekaste aning. Lite spännande sådär.
Nu ska jag kolla Glee och sen blir det Bingolotto.

PUSS.

Bilder från idag när vi klädde granen.








finaste

2011-12-22 @ 22:15:29













strålande jul

2011-12-22 @ 21:57:59
Det blev att jag följde med pappa in till duveholmshallen för att kolla på en fotbollsmatch brorsan spelade.
De spelade jättebra och de vann också, då är det ju extra roligt att titta. Sen har min kväll spenderats framför Glee, lyckades hitta säsong 2 så nu är jag lycklig igen.
Imorgon ska jag och brorsan iväg och kolla julklappar, vi får se vart vi åker. Sen blir det att klä julgranen och få lite julkänsla. Blir säkert lite avsnitt av Glee också, hihi. Annars ska man väl vänta på att det ska bli julafton bara.
Jul firar vi hemma hos oss med en liten del av släkten och sedan blir det lite julfirande på annandagen också. 

Nej, ointressant inlägg. Hejdå.

 
Haha, bild från förra julen.

22 december - 16.30

2011-12-22 @ 16:29:56
Jag har precis fikat med familjen och farmor och farfar. Nu sitter jag här vid datorn och gör inte ett skit.
Blir lite ledsen för det går inte att fixa säsong 2 av Glee och jag är lite smått beroende sådär så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Men får väl försöka leta vidare.
Snart är det bara 1 dag kvar till julafton och jag har väl inga direkt höga förväntningar på julklappar. Så detta år får jag bli lite vuxen och uppskatta de få julklapparna jag får. Men jul är mysigt, när alla är samlade och så.
Jag vet att min julafton blir bra ändå, även fast jag kanske inte får en hög med julklappar som mina mindre kusiner kommer få. Får väl sitta där och vara avis. Haha.
Idag var jag och mamma inne i stan och handlade mat och också nyårs skor till mig och hårfärg.
Så nu har jag förtillfället kopparfärg i håret och jag är faktiskt nöjd. Färgen passar bra med min blåa klänning och mina svarta skor. Sen vet jag också att jag kommer få sminkpalett i julklapp så sminkningen blir ju säkert också bra.

Här har ni bild på nya färgen, dock ser det lite annorlunda ut i verkligheten.

till er flickor

2011-12-21 @ 22:29:26
Jag måste bara få skriva av mig lite.
Jag har insett hur grymt viktiga mina klasskompisar är för mig. Det är dom som gör att jag tar mig upp på morgonen och får mig att dra mig till skolan även fast jag helst bara skulle vilja dra täcket över huvudet och stanna hemma. De gör mina gråa skoldagar ljusa igen och jag vet inte hur jag skulle klara skolan utan dom.
Det känns som jag har känt dessa fyra tjejer i hela mitt liv, på grund av att vi har kommit så nära varandra på så kort tid. Jag vet hur alla fungerar och alla vet hur jag fungerar. Och det känns så skönt!

Alla har dom där dåliga dagarna, då man är irriterad på allt och alla och helst av allt bara vill skrika och gråta. När jag har sånna dagar finns dessa person där och gör att mina dåliga dagar, snabbt blir bra dagar istället.
Och visst hoppas jag att jag gör deras dagar till bra dagar också och det enda jag vill dom är att vara en bra vän och jag vill visa dom hur mycket jag uppskattar dom. Men det är ju alltid svårt och det är dels därför jag skriver detta nu och jag vill att NI ska veta att ni är bra precis som ni är!
Jag vill bara berätta att ni är grymt jävla otroligt riktigt bra och att jag är glad att jag har er!!
Skulle kunna skriva hur mycket och långt som helst, men det enda jag vill att ni ska veta är att ni betyder för mig och glöm aldrig det!

You with the sad eyes
Don't be discouraged
Oh I realize
Its hard to take courage
In a world full of people
You can lose sight of it all
And the darkness inside you
Can make you feel so small

But I see your true colors
Shining through
I see your true colors
And that's why I love you
So don't be afraid to let them show
Your true colors
True colors are beautiful,
Like a rainbow

Show me a smile then,
Don't be unhappy, can't remember
When I last saw you laughing
If this world makes you crazy
And you've taken all you can bear
You call me up
Because you know I'll be there



i love you, guys.

JULLOV!!!

2011-12-21 @ 18:15:40

Äntligen dags för jullov! Känns så sjukt bra, idag bockade jag av två prov. Matte och djursjukvård, båda kändes bra. Matte provet vet jag att jag blev godkänd på så det känns skönt. Efter skolan firade jag och tjejerna in jullovet genom att gå ut och käka på en restaurang, mysigt. Nu sitter jag och väntar på tåget och när jag kommer hem ska jag slänga mig i sängen och kolla Glee! Skönt att kunna göra det utan att känna att man måste ta fram och göra skoluppgifter.
Nu är det JUUUUULLOOOOV!!!!


2011-12-18 @ 15:52:17
I will love you
I will hurt you too

Ibland så känns det så bra

2011-12-14 @ 16:50:48

Länge sen jag skrev något, så jag kände det var dags. Jag har iallafall inte avlidit på praktiken. Det är kanon bra och det känns sorligt att vi har våra sista dagar den här veckan. Men på fredag blir det att jag, Julia och Sofie kommer bjuda på avskedsfika, mumsigt.
Imorgon kommer det bli en ganska tuff dag tror jag, vi har hela 30 hundar och vi är färre som arbetar än vad vi var i dag. Men det fixar vi nog.

Annars har jag inte mycket mer att skriva. Blir mer uppdatering under jullovet, tror jag! Puss.


RSS 2.0