2012 i bilder

2012-12-29 @ 19:33:48
Jag fick inspiration av min kära bästavän att beskriva eller visa mitt 2012 i bilder. Dock kommer jag göra lite annorlunda, eftersom jag har dåligt minne när bilderna ens är tagna. Jag tänker därför försöka berätta om varje bild. 
 
Firade in 2012 med fina flickor hemma hos tjejen bredvid mig. 



Denna bild minns jag inte vilken månad den är tagen, men visar den iallafall.
 
Elins födelsedagsfest!

Sleepover en skoldag hos Linda med Sofie. 
Sällskapsspelskväll hemma hos mig med Malte, Matilda och Elin. 
 
Barcelona i april (?) med familjen.
 
Barcelona
 
Jag och Siri på vår 18 årsfest. 
 
18 års festen
 
Englands praktiken med Sofie
 
England med Sofie
 
Englands praktiken
 
Svenska björnstammen med Matilda, Ebba & Fanny. 

Jag trodde att jag hade fler bilder från 2012, men det hade jag inte. Eller jag har på mobilen, men det orkar jag inte lägga upp just idag. Kanske fortsätter med detta imorgon. 
 
 
 
 
 
 

två dagar innan nyårsafton

2012-12-29 @ 12:00:42
endast två dagar kvar till nyårsafton och vi har ännu inte bestämt vad vi ska göra, äta eller vara. Alltid ute i god tid, eller vad är det? vi får helt enkelt se vad som händer, kanske blir hemma framför tvn? Haha, nejdå så illa är det inte. 
Igår när jag och Matilda var inne i stan för att luncha och köpa lite smågrejs till nyår, hade jag turen att min klänning kom fram till pressbyrån så jag kunde hämta ut den. Den sitter bra, tack gode gud! 
Idag ska jag nog försöka klura på nyårsfrisyren och sminket. Det roligaste faktiskt! Älskar att göra mig fin, hehe. 
 
Nu ska jag ge mig ut och springa tror jag, det var ett tag sen och jag behöver lite frisk luft. 

12.57

2012-12-27 @ 12:57:45
Vaknade inte alls utvilad, förstår inte vad det är för fel på mig. Somnade elva igår och gick upp 10 imorse, alltså sov jag 11 timmar men ändå trött. Precis varit ute på en promenad med pappa och nu känner jag mig väl lite piggare. 
Träffade några bekanta till pappa som var ute och jagade på promenaden, så här löt samtalet
Pappa: "Vad jagar ni för något? Behöver man vara orolig att bli skjuten?"
Jägare 1: "Vi jagar hare, så sålänge ni inte skaffar er öron är det lugnt"
Pappa: "Okej, vilken tur!"
Jägare 2: "Men ni liknar en hjort. Du är framdelen och din dotter är bakdelen."
Pappa: "Jasså. Jag hoppas ni skjuter på bakdelen först då!"

SCHYSST PAPPA MAN HAR DÅ!  Haha. 
 
Kan berätta lite om juldagen förresten! Vi började kvällen hemma hos Emma där hon bjöd oss på finfin middag. 
Sen vid elva traskade vi ner till Harrys eftersom taxin aldrig kom. Väl inne på harrys bjöds det på dans och mingel. Kvällen blev lyckad och jag landade i min säng runt halv 5 på morgonen. Annandag jul var inte lika rolig, haha. Aldrig varit så dålig dagen efter. Vi skulle iväg på julfirande nr2 hemma hos mormor och morfar och det var väl mindre kul för mig. Satt mest och försökte hålla mig uppe. Piggnade till lite när julklapps-leken startade. Vår familj vann nog det mesta så nu är vi lite skitsaker rikare. Alltid bra. 
 
Nu ska jag duscha och sedan ska jag försöka hitta tid till att titta på PLL. Länge sen. Julhelgen har tagit upp all tid. 

Dagen efter julafton

2012-12-25 @ 12:16:09
Jag firade jul hos min farmor och farfar med hela tjocka släkten. Vi var 17 st, 18 om vi räknar med 2 månaders gamla Leo. Vi fikade, åt, öppnade julklappar och umgicks. Mot slutet fick jag ett anfall huvudvärk igen, så jag försökte hålla humöret uppe med huvudvärk + illamående. Det gick väl sisådär när kusinen skrattade åt allt och pappa retade både henne och mig. Jag blev bara irriterad, men kusinen tyckte det var super kul. Förstår inte hur hon orkar, haha. Jag är nöjd över mina julklappar så nu ska jag shoppa flytta-hemifrån-saker. När jag ska flytta hemifrån är en annan femma. 
Idag är det juldagen och det väntas utgång för mig och mina vänner. Jag hoppas på en bra kväll utan huvudvärksanfall eller liknande. Vet inte vad jag ska vänta mig, eftersom jag har drabbats utav dessa anfall de senaste 4 kvällarna. Aja, med lite dans och mina vänner blir det nog toppen! 
 
Nu ska jag vila mig och sedan börja fundera på vad jag ska sätta på mig ikväll. 

Julafton 2012

2012-12-24 @ 11:14:11
Jaha, nu var julafton här igen då. Som alla andra julaftonsmornar brukar jag och min bror alltid börja med att leta efter våra första julklappar via ledtrådar som pappa har gömt på olika ställen, ute som inne. Eftersom brorsan min på denna julafton är på andra sidan jorden fick jag leta ensam och det var absolut inte samma sak. Det var nästan lite tråkigt! I mitt första paket låg en biljett till finalen av Melodifestivalen 2013! Andra kanske vill gå på SHM och Avicii (okej, det vill jag också) men jag vill gå på melodifestivalen. Ganska nice! 
Mina föräldrar fick också öppna varsin julklapp och pappa blev riktigt nöjd över sina hörlurar, så istället för att lyssna på julmusik får jag lyssna på pappa som går runt med sina hörlurar och sjunger till "Dont you worry child" med SHM. Eftersom min pappa är ganska kass på engelska, mummlar han bara tills refrängen kommer då kan typ skriker DONT YOU WORRY CHIIIIILLLDDD., Haha. 
Nu ska jag julstäda mitt rum med julmusik och få lite julkänsla tills vi går bort till farmor och farfar för julfirande!

ppl

2012-12-12 @ 12:25:27
Tumblr_mesrvs6dbx1rmcp1qo1_500_large
 
Tumblr_mctqmzxqkp1rk6jjuo1_500_large
 
Tumblr_meu40xpba11rdpxt2o1_500_large
 
Tumblr_me4e7fgg7j1r81h0wo1_500_large
 
Tumblr_mel8qzxkrk1rjmtp7o1_r3_500_large
 
68682_100711103434771_2098965698_n_large
 
Tumblr_mamgufnrlf1rywr5ko1_500_large
 
Tumblr_mev0vmh7tv1qf1ai1o1_400_large
 
finaste, bästa, älskade pretty little liars. 

RSS 2.0