LYCKLIG TJEJ HAR FÅTT KÖRKORT!!!

2012-07-19 @ 16:28:57
Kan väl säga att jag är typ världens lyckligaste tjej just nu. I tisdags klarade jag uppkörningen och fick äntligen mitt körkort! Jag har aldrig varit så lättad!! Känns fortfarande väldigt konstigt att jag har fått körkort. På kvällen åkte jag, Matilda och Linda runt lite och vi hämtade även upp ElinO. En väldigt lycklig dag/kväll. 
Idag åkte jag bil till jobbet (första gången!!), en härlig men konstig känsla att sitta helt ensam i bilen. Men sen hämtade jag upp Linda och så åkte vi till jobbet. Efter jobbet skjutsade jag hem Linda (snäll kompis jag är!) och sedan åkte jag hem i regnet. Nu ska jag strax in och hämta mormor, morfar, farmor och farfar som kommer med tåget från Stockholm. Klart man ställer upp nu när man har fått körkort. Jag är även ett snällt barnbarn! Hihi. 
 
Ikväll kommer vädret att få avgöra vad jag gör ikväll. Antingen sitta hemma eller åka till aspen med Matilda och ha en liten picnik och kanske ta mitt första dopp. Haha, det är den 19 juli och jag har ännu inte tagit mitt första dopp i sjön. Lyckat! 
 
Imorgon är det jobb 7-15 igen och sen går jag på helg! Äntligen. Får se vad helgen bjuder på. 

Fattigare, men ändå rikare.

2012-07-07 @ 15:30:37
Fort gick det att bli fattigare, två par skor inhandlades i Norrköping och nu har jag äntligen ett par ballerina och så köpte jag även ett par converse till hösten (världens snyggaste!). Nu håller vi på här hemma och städar för fullt, främmandet kommer klockan 5.
Imorgon kommer bli en bra dag, ska iväg och rida med ett härligt gäng! Längtar så mycket att jag spricker. Ett år sedan jag red..
Sen är det måndag igen och jag jobbar min tredje vecka. Härligt.

Nu ska jag duscha, hörs.

Smultronstället och bästavänner

2012-07-06 @ 19:57:02
Godkväller. Igår var typ bästa eftermiddagen/kvällen i mitt liv. Jag, elin, linda och matilda tog bilen till smultronstället och käkade glass. Vi åkte vidare hem till Elins pappa, det bästa på dagen. Fick mysa med hästar (föl!) och då kan jag säga att jag var hög på livet! Vi fortsätta sedan till mc donalds och jag landade hemma vid halv tio.
Idag gick jag på helg efter en till veckas arbetande. Nu har jag jobbat i 2 veckor och har 5 veckor kvar. Det går ändå rätt snabbt och jag börjar komma in i arbetet mer och mer, vilket är väldigt skönt! 
Ja, nu ligger jag förtillfället i sängen och pluggar körkortsteori, en fredagskväll. Ja, jag har ju gjort roligare saker. 
Imorgon blir det att övningsköra till norrköping och på kvällen får vi se vad som händer. Hade planerat att cykla och bada med några, men det verkar som vädret kommer bli sämst. 
 
Blir sängen tidigt idag igen, upp skapligt imorgon. Det kan antingen bli en bra dag eller världens värsta dag imorgon!
 
 

RSS 2.0