oh happy day

2012-08-31 @ 17:47:19
Ja, jag går runt här hemma och visslar lite för mig själv samtidigt som jag försöker bestämma vad jag ska ta på mig. Efter kvällsmaten tar jag bilen in till stan och har lite Ellinor&Matilda tid. Alltid lika behövligt! Vi ska ut på en promenad och köpa lite gottis på ica och sedan ska vi sätta våra rumpor framför en bra film. Så skönt med helg efter en veckas arbete. Nu har jag två arbetsveckor kvar på veterinärmottagningen. Sedan drar jag och sofie somsagt till England, hihihahahehehe (galet!).

Nu ska jag hjälpa till med maten och sedan duscha lite snabbt.
Tjing!

run bitch run!

2012-08-30 @ 18:22:29
Efter att ha hämtat mamma på hennes jobb stack vi ut och sprang. Så ni sitter jag här svettig och äcklig. Men det var värt det, som alltid. Jag laddar upp för Kurortsloppet nästa helg som jag ska anmäla mig till, det blir nog 5 km som det blev förra året. Känner att jag inte är speciellt på topp efter sommaren (inte sprungit/tränat en enda gång!) Imorgon är det äntligen fredag och helg! Redan varit på praktiken en hel vecka, det går fort när man har roligt som vi brukar säga. Lär mig massor och har bra "arbetskamrater".
Nu börjar jag längta lite till England och praktiken där! Ska bli väldigt spännande och en upplevelse som jag aldrig kommer glömma eller vilja glömma (förhoppningsvis!). Jag och mina klasskamrater ville ju redan första året åka på utomlandspraktik, men vi trodde ju det var nästintill omöjligt, eftersom så många vill göra en sån grej! Men icke, alla vi fick åka och det är ju lite overkligt!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan blir det maaaaaat!
Sedan laddar vi fjärde säsongen av greys med mother!

länge sedan sist..

2012-08-29 @ 16:59:00
Fy, det var länge sedan... Jag kände att det kanske var dags att visa att jag lever iallafall. Sommaren är ju slut nu, vilket jag inte tror någon har hunnit missa. Både sommarlovet och värmen är ju borta. Så nu är det skolan som gäller igen, eller ioförsig så praktiserar jag just nu på en veterinärmottagning en bit hemifrån. Där är allt bra och jag trivs.
Börjar 9 om dagarna och sedan slutar jag lite olika varje dag. Första dagen slutade jag halv fem, andra halv fyra och idag slutade jag vid fyra. Imorgon skulle det bli en väldigt kort dag, så det blir skönt.
Under sommaren har jag skaffat mig körkort, jobbat arslet av mig i 7 veckor och fått min första sommarlovs lön. Vilket inte var fy skam!
Av en del av pengarna bokade jag och min bästis en solsemester till Grekland i en vecka, så där var vi veckan innan skolan började. Där solade, badade, åt god mat och drack gott i en hel vecka. Det var en väldigt bra resa som jag verkligen inte ångrar!
Nu rullar livet på och om tre veckor slutar jag på min praktik och åker till England för min andra praktik i tre veckor. Spännande! Jag längtar, fast ändå inte. Vill inte vara ifrån familjen och mina vänner så länge..
Känns sådär eftersom att tre av mina närmaste vänner fyller 18 år när jag är borta.. Får fira dom ordentligt när jag kommer hem istället!
Dessutom får jag inte träffa Lindax2 och Julia på 12 veckor! Eller iallafall inte i skolan, eftersom att jag är på praktik i 6 veckor nu och sen går dom ut på 6 veckors praktik efter mig. Känns ju inte alls roligt. Men det finns fritid vi kan träffas på, hoppas jag!

Nej gud vad jag har skrivit. Nu ska jag sticka ut och springa och sedan duscha mitt hår som inte har blivit duschat på 5 dagar! Äcklig tjej? JAAA! Men så förbaskat trött.

RSS 2.0